top of page

ALLE AUTOBATTERIJEN, ACCU’S OF START-STOPBATTERIJEN 

EEN ACCU VOOR ELKE AUTO

VERKOOP, PLAATSING EN HERSTELLING

Elke wagen heeft een startbatterij nodig om de motor mee op te starten. In het totaalaanbod batterijen van BatterijCenter (Beringen, Limburg) vind je een uitgebreid assortiment accu’s en batterijen voor elk type auto of wagen, zowel verkoop, plaatsing als herstelling.

Autobatterij Lummen - Diest
Accu autobatterij - Hasselt

DE JUISTE AUTO ACCU VOOR DE BESTE PRIJS

Een startbatterij is alleen geschikt voor een korte belasting met een flinke stroomstoot. Perfect dus om de motor van een personenauto op te starten. Deze accu’s zijn niet geschikt voor cyclisch gebruik, dat wil zeggen om ze continu te laden en ontladen. Als jouw wagen een start-stopsysteem heeft, moet je daarvoor een specifieke startaccu hebben. Omdat je auto aan alle verkeerslichten en files stopt en weer start, moet de autobatterij ook veel duurzamer zijn. Bij ons vind je een accu die perfect bij jouw wagen past.

TOPMERKEN AUTOBATTERIJEN

BatterijCenter biedt alleen auto accu’s van topmerken met een lange staat van dienst. Zo bieden we maatoplossingen van de producenten Exide, Northstar, Optima, HANKOOK en Xtreme Exellent. Allemaal betrouwbare en krachtige oplossingen voor ieder type personenwagen.

CONTACTEER ONS

NEEM CONTACT OP VOOR PROFESSIONEEL ADVIES OVER HET JUISTE BATTERIJTYPE VOOR JE TOEPASSING!

bottom of page